Starline zwembaden

Een zwembad op maat van elke tuin

Of je nu ruim bemeten op de buiten woont of een kleine (stads)tuin hebt, er is altijd een Starline Monoblock® zwembad dat jouw levensstijl als gegoten past!

Doordat Starline de productie volledig in eigen beheer houdt in België, ben je bovendien zeker van de allerbeste kwaliteit.

De naadloze kuipen worden vervaardigd uit hoogwaardig composiet in een uiterst duurzame, dubbelwandige en geïsoleerde constructie. Starline is de meest ervaren fabrikant in België en Nederland en al 50 jaar actief in de zwembadwereld.

 

Neem een duik in de collecties

Hieronder vind je een overzicht van wat de Starline collecties je te bieden hebben.
Meer technische uitleg, afmetingen of foto’s nodig?
Download de brochure of maak een afspraak met Niki. 

City Line

Wie zegt dat je riant moet wonen om ruim te genieten? Dit compacte zwembad biedt je een uitgekiende zwemervaring op een kleine oppervlakte. Beschikbaar met rechte wanden en ingebouwde hoektrappen of met een halve maan trap. 

Classic Line

De klassieker voor bij de landelijke woning. Haal het zonnige zuiden in je tuin met de gebogen inkooptrap en gecentreerd startblok.

Nova Line

Wie van strak en minimalistisch houdt, is dol op dit zwembad. De skimmers zitten net onder de boordstenen aan de korte zijde waardoor je gelijk een mooie hoge waterlijn krijgt.

Dynamic Line

Met zijn veiligheidsrand en sta-rand is Dynamic Line het familiebad bij uitstek. Met zijn 11 x 4 meter is dit bad ruim genoeg om naar hartenlust te plonzen en te spartelen! Vakantieplezier gegarandeerd!

Essential Line

Kan jij een klassieke uitstraling wel appreciëren?? Dit tijdloos ontwerp met zijn typische brede inlooptrap is een terechte klassieker binnen het Starline gamma.

Essential Xcite Line

Relaxen in én naast het water! De Essential Xcite line heeft niet alleen de uitstraling en de brede inlooptrap van de Essential line, maar ook een ingebouwd lounge platform! Een frisse cocktail is hier nooit veraf …

Urban active Line

Met dit extreem compacte zwembad ontspan je ’s avonds na een drukke werkdag in je stadstuin. Met brede rappen om te relaxen en voorzien op de inbouw van de Starline Endless Swimming zodat ook de sportieveling eindeloze baantjes kan trekken!

96 pagina's zwembad Inspiratie

Ontdek alle Starline Monoblock® zwembaden, bekijk de opties en afmetingen en laat je inspireren voor je eigen zwemplezier. 

we wisselen graag met jou eens van gedachten.

Laat even jouw gegevens achter en we contacteren jou snel voor een vrijblijvend gesprek.