Beslist in 5 stappen

geplaatst in 5 dagen

stap 1

Jouw verhaal

Voor we van start gaan, leren we elkaar beter kennen. Daarvoor komen we graag langs. We luisteren naar jou en kijken met onze vaste partners wat we voor jou kunnen doen.

stap 2

Ons voorstel

Zodra wij weten hoe jouw zwembad eruit zal zien, sturen we je onze offerte, geheel vrijblijvend. In heldere taal geven we een beeld van de totale kost en geven antwoord op al je vragen.

stap 3

Klaar? Start!

Krijgen wij een go, dan gaan we van start. Van het aanvragen van de vergunningen tot de eerste duik, wij leiden alles in goede banen. Wij coördineren, maken de planning en zijn jouw aanspreekpunt.

stap 4

Zwemklaar in 1 week

Door een strakke voorbereiding en onze keuze voor monoblock duurt de aanleg nooit langer dan één week. Ook de afwerking gebeurt in die periode heel secuur. We starten op maandag en ten laatste vrijdag zijn we weer weg.

stap 5

Zorgeloos genot

Na de realisatie komen wij graag jaarlijks langs voor het onderhoud. Zelfs na oplevering blijven we bereikbaar en kan je op ons rekenen voor jouw zorgeloze zwemplezier.

Laten we beginnen met stap 1. Wat is jouw verhaal?

Klaar voor een zwembad in je eigen tuin? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op voor een eerste kennismakingsgesprek.